If you can’t beat them, join them: MS gaat jQuery ondersteunen

Microsoft heeft ten aanzien van jQuery een opmerkelijke stap gemaakt. In plaats van zelf iets jQuery-achtigs te maken, heeft Microsoft aangekondigd jQuery zelf te gaan ondersteunen en nieuwe onderdelen van ASP.NET AJAX op jQuery te baseren. Dit is zowel door jQuery als door Microsoft bevestigd. Ik ben hier persoonlijk zeer verheugd over en ik hoop dan ook van harte dat Microsoft deze lijn doorzet. Ik heb veel liever dat Microsoft ondersteuning biedt voor (toonaangevende) bibliotheken dan er zelf een (vaak minder goede) kopie van te maken. Overigens is het niet alleen zo dat Visual Studio jQuery technisch gaat ondersteunen, maar ook dat klanten van Microsoft support kunnen krijgen via Microsoft. Ik ben benieuwd of er nog meer gaat volgen in deze richting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 − 68 =