Code Camp 2008

Op zaterdag 6 september organiseren dotNED, SDN en VBCentral samen Code Camp 2008. Vorig jaar kon ik er helaas niet bij zijn, maar dit jaar zal ik er niet alleen bij zijn, maar ook een sessie doen. Omdat ik heel erg hou van interactie doe ik een zogenaamde Chalk & Talk. Dat is een sessie waarbij interactie met de groep voorop staat en er niet een vooraf vastgestelde agenda is. Het onderwerp van de sessie in Omgaan met data in een Service Oriented Architecture. In een SOA is een service namelijk verantwoordelijk voor een bepaald domein en de data die daarbij hoort. Een join doen met in de database met data van een andere service bijvoorbeeld is uit den boze… of toch niet? Dat zijn het soort vragen die aan bod komen in deze sessie. Hopelijk tot ziens op Code Camp 2008!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =