Demo tijdens ASP.NET AJAX sessie van Dino Esposito op DevDays

Dino Esposito gaf vanmorgen een sessie over Async Pages in ASP.NET. Toevallig heb ik op VSLive een vergelijkbare sessie gedaan en Dino wist dat ik daar een demo in heb zitten die laat zien wat de schaalbaarheids voordelen zijn van Async Pages. Dino is een goede bekende van me en hij nodigde me uit om mijn demo aan het eind van zijn sessie te doen. Het was leuk om weer eens met Dino op het podium te staan en wat toe te kunnen voegen aan zijn verhaal. De demo code is te vinden bij de demo’s van VSLive. De tool die ik gebruikte was Application Center Test van Visual Studio 2003. Ik vind die tool handiger voor dit soort tests dan de tools in VS2005.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2