Een geweldig initiatief!

Het gebeurt niet vaak dat ik schrijf over dingen die niets met techniek te maken hebben, maar soms maak ik graag een uitzondering, zo ook nu…


Wij waren vandaag uitgenodigd voor een brunch waar iemand wat ging vertellen, meer was ons niet verteld. De vertelling was van Marieke de Lange, die op eigen houtje en uit eigen zak naar Afrika gegaan om daar kinderen te helpen door met ze een theatervoorstelling te maken. De beste vergelijking die je kunt trekken is met de organisatie Right To Play van Johan Olaf Koss, en in die lijn is Marieke nu ook meer mensen bij het project aan het betrekken. Met een kleine subsidie en donaties van particulieren en bedrijven gaat ze verder met het helpen van (kans)arme jongeren in de derde wereld. Ik kan het lang niet zo goed zelf vertellen, dus neem de moeite eens om op Marieke’s blog te kijken. It blew me away!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

93 − 90 =