M’n boek is uit!


Vandaag ontving ik met de post het eerste exemplaar van mijn nieuwe boek ASP.NET 2.0 – de basis. Het ziet er mooi uit en ik ben er dan ook trots op. Het behandelt de beginselen van ASP.NET 2.0 op zo’n manier dat je na het lezen van het boek ook echt wesites kunt maken met beveiliging, gegevens in een database, gebruikersprofielen en nog meer. Het boek is uiteraard verkrijgbaar via de boekhandel en diverse websites, maar kan ook besteld worden bij uitgever Pearson Education.


Ik wil bij deze alle mensen die meegewerkt hebben aan het boek hartelijk bedanken. John Numan die mij gevraagd heeft het boek te schrijven, Sandra Wouters die alles in goede banen geleid heeft en Cynthia van Heusden voor de tekstcorrectie. Tenslotte ben ik een enorme dank verschuldigd aan mijn vrouw Annette. Niet alleen voor haar tekstcorrectie en suggesties om het boek beter te maken, maar ook voor ruimte die ze me gegeven heeft om het boek te schrijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 + = 46