Stoeien met Windows Workflow Foundation

Vandaag heb ik een presentatie gegeven over Windows Workflow Foundation (WF) aan onze .NET thema groep binnen The Vision Web. Gezien mijn laatste ervaring met WF nog met Beta 1 was, en ik keurig een Beta 2 omgeving had opgezet in een Virtual PC, was het even schrikken toen ik aan m’n demo’s ging werken. De API is op sommige plaatsen behoorlijk aangepast, die me vooral even teruggooiden toen ik met State Machine workflow aan de gang ging. Ik dacht gered te zijn toen ik op windowsworkflow.net Beta 2 demo’s tegen kwam en later de WF Hands On Labs Beta 2. Sommige voorbeelden uit de Hands On Labs werken echter niet, sterker nog ze builden niet eens! Ik vermoed dat dit nog pre-beta 2 voorbeelden zijn die nog net niet helemaal bijgewerk zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1