Desktop Search weg na installeren Office 2007 Beta?

Onlangs heb ik Office 2007 Beta op mijn werkmachine gezet. Waarom? Een aantal features (zoals contstant de woord-count in de taakbalk zichbaar) zijn erg handig nu ik een boek aan het schrijven ben. Nu dacht ik dat dit geen neveneffecten had, maar ik heb er inmiddels een gevonden: Desktop Search is weg. Nou ja, niet helemaal. Het is nog geinstalleerd, maar er is geen zoekvakje meer waar je iets kunt invullen (wat het geheel redelijk nutteloos maakt). De oorzaak is volgens een post van Chris Pratley dat Office 2007 Beta ook WDS 3.0 installeert zodat je ook de nieuwe documentformaten van Office 2007 kunt doorzoeken. En daar gaat het dus mis… WDS werkt wel in de applicaties afzonderlijk, dus in Outlook (waarvoor ik het ‘t meest gebruik) kan ik gewoon zoeken. Voor bestanden moet ik even  wachten tot er een fix is. Heb je dit echt nodig zul je dus Office 2007 moeten verwijderen en WDS moeten herinstalleren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 + = 41